20:46 | Posted in , ,
Bir tür dizin ekmede denebilir aslında yada wiki... Medyaz.org web kullanıcılarına tüm internet siteleri için klavuz olmayı hedefliyor. Diyor google search...

Medyaz.org dan
Medyaz.org, bir Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi buluşudur, yeni bir yola çıkmıştır.

Medyaz.org olarak, özgür wikilerle iyi niyetli katkıların web siteleri hakkında daha çok bilgiye ulaşmamızı sağlayacağını, web sitelerini daha iyi anlamamızı sağlayacağını, onların arkasındaki insanları daha iyi tanımamıza yardımcı olacağını düşünüyoruz. Bu şekilde binlerce, onbinlerce katkıda bulunanı olan büyük bir web site kataloğu kurmayı istiyoruz.

Bunu gerçekleştirmek için wiki sayfalarıyla bilginin özgürce paylaşılmasına hizmet eden bir alt yapı oluşturduk. Bu alt yapının üzerine web siteleriyle ilgili olarak herkes tarafından kolaylıkla doğruluğu teyit edilebilecek çeşitli kaynaklardan bilgiler derledik, en son olarak Medyaz.org'un kendi geliştirdiği değerlendirme araçlarıyla oluşturulan bilgileri harmanladık ve bu bilgileri çeşitli kategoriler altında listeledik.


Kaynak www.medyaz.org

İlginizi Cekecek Sayfalar

��

Comments

1 Response to "www.medyaz.org"

  1. Adsız On 30 Ocak 2009 22:58

    Merhaba

    Hakkında yazı yazdığınız Medyaz.org yeni adresine taşındı, taşınmak durumunda kaldı. (www.sitelerhakkinda.com)

    Medyaz'ın asıl sahibi Ankara Üniversitesi eski alan adlarını yeni bir içerikle görmek istemediklerini ilettiklerinde biz de hocalarımızı kırmadık. :)

    Eğer mümkünse medyaz geçen yazıyı kaldırmanızı ve yeni bir tane olarak yazmanızı istiyoruz. Tabi ki bu hatamızdan dolayı yazıyı sadece kaldırmayı da tercih edebilirsiniz, sizi yordugumuz için özür dileriz.

    Yazıyı oldugu gibi bırakıp linkleri değiştirmenizi okulumuz adres satırlarında dahi gecen medyaz kelimesi nedeniyle istemiyor.

    Tekrar verdigimiz rahatsızlık için özür dileriz.

    Sonuç olarak eski yazıyı silip, tekrar bir yazı yazarsanız çok seviniriz. Aksi halde eski yazıyı sadece kaldırsanız bile teşekkür ederiz.

    İyi Günler

     

Abone Ol

Kayıt ol sadece E-Mail adresin ile sitemizdeki haberler mail adresine gelsin

E-mail Adres