22:38 | Posted in ,
Ücretsiz e-posta adresleri veren siteler
Gmail: Google gücüyle kurulmuş, spam mesajlara karşı etkin korumalı, sınırsız e-posta hizmeti (şimdilik 7272 MB ve artan) sunan bir site. Cep telefonu web tarayıcısı ile http://gmail.com/app adresi ile Gmail e-postanızı kullanabilme imkanı sağlıyor. E-posta hesabından sesli mesajlaşma hizmeti mevcut.

Yahoo Mail: Sınırsız bir e-posta hesabı ve e-posta hesabı üzerinden RSS okuma imkanı sağlıyor. Ayrıca Yahoo messenger ile bağlantılı arkadaşlarınızla mesajlaşabiliyorsunuz. Klasik Yahoo Mail hesabının Türkçe dil desteği mevcut.

Windows Live Hotmail: Microsoft güvencesi. 5GB kotalı. Tek bir hesapla Windows Live ID, Hotmail, Messenger, Xbox LIVE ulaşabilme imkanı. Türkçe dil desteği.

AIM Mail: AOL sitesinin e-posta servisi. Sınırsız bir e-posta, spam, virüs koruma imkanı. Mesajlaşma imkanı. Cep telefonu ile Wap adresinden e-posta hesabına ulaşabilme.

Zenbe: Farklı adresli (Gmail, Yahoo vb.) e-postalarınızı bir araya toplama ve tek bir yerden yönetme. Dosya paylaşma imkanı, Facebook ve Twitter hesaplarınızı takip edebilme.

Inbox: Amerika dışı kullanıcılar için 2 GB sınırlı e-posta hesabı. Online fotoğraf paylaşabilme, 20 MB kadar e-posta ile dosya gönderebilme. Ücretli 30 GB depolama.

FastMail: 10 MB e-posta hesabı. 45 gün inaktif zamanı. Basit virüs ve spam koruma.

GMX Mail: 5GB e-posta hesabı. Diğer e-posta hesaplarından okuma imkanı. Almanca.

Lycos Mail: 3 GB e-posta hesabı. Sınırsız büyüklükte dosya gönderebilme imkanı.

Woomail: E-posta hesabınızı çoklu kullanım açma imkanı verebilme. woomail.com/xxxxx şeklinde bir e-posta hesabı sağlıyor.

İlginizi Cekecek Sayfalar

Category: ,
��

Comments

0 responses to "Ücretsiz E-Posta"

Abone Ol

Kayıt ol sadece E-Mail adresin ile sitemizdeki haberler mail adresine gelsin

E-mail Adres