22:41 | Posted in ,


Yeni EeeTop, 15.6” boyutundaki dokunmatik ekranı sayesinde, kullanıcılara rahat ve kolay kullanım özellikleri sunuyor. El yazısı tanıma özelliği veya sanal klavye sayesinde, bilgisayar ile yeni tanışan kullanıcılar bile, yazı yazma veya web sitesinde gezinme gibi tüm işlevleri sadece dokunarak kolayca gerçekleştirebiliyor.

Kurulum ve Kullanım KolaylığıASUS EeeTop estetik tasarımının yanısıra oldukça kolay kurulum ve kullanım özellikleri sunuyor. İkonlarla yönlendirilen dokun-seç arayüzlü yeni KOLAY KULLANIMLI Windows uygulaması, özellikle Windows kullanmaya alışık olmayanlar kullanıcılar için rahat ve kolay bir arayüz sunuyor. Eee Memo ile aile bireyleri sadece ekrana dokunarak birbirlerine mesaj bırakabiliyor. SoftStylus'un el yazısı* tanıma özelliği sayesinde bir klavye olmaksızın bu notlara metin girilebiliyor. SoftStylus ayrıca alternatif sanal klavye özelliği de sunuyor. Opera Touch özelliği sayesinde fare olmadan, ekrana dokunarak, tut-çek foksiyonları, hızlı arama vb. sayesinde de rahatça internette sörf yapılabiliyor.

Güçlü Multimedya Özellikleri
ASUS EeeTop sunduğu zengin multimedya özellikleri ile tam anlamıyla bir eğlence merkezi!. 15.6” boyutundaki geniş (widescreen 16:9) LCD ekran, Splendid Görüntü Geliştirme Teknolojisi ile çevre aydınlatmasına bağımlı kalmadan ekranın daima net ve aydınlık kalmasını, keskin ve canlı renkler göstermesini sağlıyor. Bütünleşik Hi-Fi hoparlörler ve SRS TruSurround HD teknolojisi sayesinde ekstra bir çaba ve ek aygıtlar olmadan yüksek kalitede müzik dinlenebiliyor. ATI Mobility Radeon HD3450 grafik kartı sayesinde 3D uygulamalarda ve oyunlarda yüksek görüntü kalitesi sunuyor. Kullanıcıların fotoğraf, video, müzik ve sinema beklentilerini aynı anda karşılayan EeeTop; mükemmel görüntü ve ses kalitesinin yanısıra, kullanıcılara istedikleri medya uygulamasını sadece ekrana dokunarak parmaklarıyla seçme keyfini de yaşatıyor.

Kaynak www.computerworld.com.tr

İlginizi Cekecek Sayfalar

Category: ,
��

Comments

0 responses to "Asus Dokunmatik Ekranlı Bilgisayar"

Abone Ol

Kayıt ol sadece E-Mail adresin ile sitemizdeki haberler mail adresine gelsin

E-mail Adres