23:20 | Posted in

Goldvısh marka saf altın ve mücevherle kaplı cep telefonları 103 bin pound yani 240 milyara satılıyor.

Telefon satışa çıkar çıkmaz, 300 kişi hemen bu telefonu alıp kullanmaya başlamış bile.İsviçre malı telefonu zengin züppeler özellikle yeni yıl hediyesi olarak metreslerine hediye etmişler.

Durumu biraz daha kötü olanlan gösteriş meraklıların tercihi ise VERTU marka cep telefonları.Saf altından yapılan bu telefonlar İngiltere'de 2.600 pounda yani yaklaşık 6 milyara satılıyor.Türkiye içen bu rakamları iki ile çarpmanız gerekiyor.

İngiltere'de 240 milyara satılan Goldvısh'i Türkiye'de almaya kalksanız bire bir vergi eklemeniz gerekecek.Bu durumda Türkiye'de 480 milyara satılabilecek.Aynı şekilde Vertu marka oan telefonlar da ülkemizde 12 milyara satılabilecek.

HEUER MERIDIIST'in saf platinden yapılma gösterişli cep telefonları 2,650 pound yani 6 milyarın az üstünde bir rakama satılıyor.

DIOR'un gösterişli cep telefonları da el yakalanlardan.Bu telefonlar 15 bin pounda yani 35 milyara satılıyor.Türkiye şartlarında bunu almak istediğinizde yaklaşık 70 milyarı bayılmanız gerekecek.

"Peki bu telefonların anormal özellikleri neler?" derseniz, öyle bir özelliği yok.Her telefon gibi konuşmaya yarıyor.Bluetooth, çağrı, mesaj özellikleri sabit ama çoğunun bir kamerası bile yok.Yani cebenizdeki telefonların özellikleri bile bunlardan çok fazla.Tek fark kaplama ve gösterişte

İlginizi Cekecek Sayfalar

Category:
��

Comments

0 responses to "Cep Telefonu 240 milyar"

Abone Ol

Kayıt ol sadece E-Mail adresin ile sitemizdeki haberler mail adresine gelsin

E-mail Adres